0 votes
in educatione by (438k points)

wat is de officiële benaming van de britse munteenheid? , Het lake real (symbool: £; ISO-code: GBP), kortweg het lake genoemd, is de munteenheid van het Verenigd Koninkrijk en zijn onderhorigheden van het eiland Man en de Kanaaleilanden en de Britse overzeese gebieden van Zuid-Georgia, de Zuid-Sandwich Eilanden, Brits Antarctisch Territorium en Tristan da Cunha.

 wat is de officiële benaming van de britse munteenheid?

Het is verdeeld in honderd pence (enkelvoud: penny), wat verschilt van de munteenheid (het oude lake) kick the bucket eeuwen geleden naast het lake werd gebruikt.

De Kanaaleilanden en het eiland Man geven beide hun eigen lokale versie van het lake uit; Genaamd het Manx-lake, het Jersey-lake en het Guernsey-lake, wordt het lake real ook gebruikt in Gibraltar (samen met het Gibraltar-lake), de Falklandeilanden (samen met het Falklandeilandenpond) en operation het eiland Sint-Helena, en de Rising Island (samen met het lake Sint-Helena). De valuta's van Gibraltar, de Falklandeilanden en de Heleniaanse penny zijn afzonderlijke valuta's, maar zijn gelijk aan het Britse lake.

hee  wat is de officiële benaming van de britse munteenheid?

Authentic is de operation twee na grootste reservevaluta ter wereld, na de Amerikaanse dollar en de euro. Het is de vierde meest verhandelde valuta operation de valutamarkt, forex genaamd, na de Amerikaanse dollar, de euro en de Japanse yen.

1 Answer

0 votes
by (438k points)
 
Best answer
wat is de officiële benaming van de britse munteenheid?

Related questions

0 votes
1 answer 79 views
0 votes
1 answer 29 views
0 votes
1 answer 102 views
asked Sep 17, 2022 in educatione by md (56.3k points)
0 votes
1 answer 17 views
0 votes
1 answer 17 views
Welcome to the solution, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...